Lliga de Campions

Valverde: "He patit molt Messi com a rival i ara tinc la sort de tenir-lo a favor"

Ernesto Valverde es desfà en elogis cap el crac argentí en la roda de premsa posterior al partit contra la Juventus i assegura que la victòria era molt important per a la confiança

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi en la roda de premsa posterior al partit contra la Juventus al Camp Nou. El tècnic blaugrana ha confessat que "he patit molt Messi com a rival i ara tinc la sort de tenir-lo a favor. Avui, ell ha estat el que ha desencallat el partit".

"Quan Messi agafa la pilota, pot passar qualsevol cosa. No només destaco els gols, sinó també la seva implicació total", ha afegit sobre l'actuació del crac argentí, autor de dos dels tres gols de la victòria del Barça en el debut a la Champions.

Després de debutar amb victòria a la Lliga de Campions, el tècnic blaugrana ha assegurat que "els equips es van nodrint de les sensacions que tenen i dels resultats", que en aquest inici de curs estan sent positius. "Era molt important des de molts punts de vista i també per a la confiança i afrontar aquesta fase de grups", ha precisat Valverde, que ha recordat que "quan perds sembla que no guanyaràs mai i quan guanyes sembla que no perdràs mai".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut