Actualitat blanc-i-blava

Valverde assegura que les declaracions de Riera "són un error"

El tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha assenyalat avui que les declaracions d'Albert Riera en què lamentava sentir-se l'únic responsable de la mala situació de l'equip han estat "un error i una ficada de pota" pel moment en què les ha fet. Tot i això, el tècnic ha reconegut que aquestes declaracions són normals en aquest món, i no hi ha volgut donar més importància. Valverde, que no pensa castigar el balear, ha destacat que Riera és un futbolista "important", que és "internacional", però que es tracta d'un jugador més.

Actualitzat

Estirada d'orelles de Valverde a Riera, que ahir es queixava de la seva suplència i trobava injust que només ell pagués els plats trencats. L'entrenador creu que Riera s'ha equivocat.

Abans de sortir a entrenar-se, Albert Riera ha parlat dins del vestidor amb Ernesto Valverde i els seus companys; els ha dit que les seves paraules s'havien interpretat malament, però això no ha impedit que el tècnic censurés la roda de premsa del jugador per queixar-se de la seva suplència.

Riera al marge, de la Peña continua entrenant-se a part i donant pocs símptomes de reaparició. Zabaleta i Moisés tampoc jugaran contra l'Osasuna, per sanció, i Tamudo s'ha entrenat amb el grup, un cop superat el seu problema al genoll.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut