Unai Emery amb la copa de campió de la Lliga Europa de l'any passat (Reuters)
Futbol

Unai Emery renova amb el Sevilla fins a l'any 2017

El tècnic basc explica que, abans d'ampliar el seu contracte amb el Sevilla, va tenir ofertes d'altres clubs, com el Nàpols, però admet que el club andalús sempre ha sigut la seva primera opció

Actualitzat

Unay Emery, després de firmar amb l'entitat andalusa per dos anys més, ha comparegut en roda de premsa amb més ganes que mai de futbol. "Diàriament tinc la motivació de trucar a Monchi per preguntar-li per la planificació, perquè és el meu motor principal ara mateix", ha confessat l'entrenador del vigent campió de la Lliga Europa. A més, afirma que el Sevilla sempre ha sigut la seva primera opció per damunt d'altres clubs europeus que li havien trucat abans de renovar. El guipuscoà ha ampliat el seu contracte fins al 2017.

"La meva continuïtat i la del meu cos tècnic està basada a seguir creixent pels reptes que tenim d'ara endavant, com la Supercopa d'Europa i, després, l'inici de la lliga i la Lliga de Campions", ha explicat. També destaca que l'experiència amb el València a la màxima competició europea la vol viure ara amb el Sevilla, després de classificar-se per a la fase de grups i de guanyar la Lliga Europa.

Pel que fa al president, José Castro s'ha mostrat molt satisfet que Emery segueixi al capdavant del projecte per dues temporades més. "No és un entrenador, és l'entrenador i una peça fonamental del nostre club", explica el president.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut