El preu d'aparèixer a la màniga de la samarreta del Barça (FCBarcelona)
Barça

Una plataforma de criptomonedes, nou patrocinador de la màniga del Barça

El club i Nexo haurien arribat a un acord perquè el primer equip masculí de futbol llueixi un patrocini que podria estrenar-se abans del Mundial, segons avança RAC1

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona hauria arribat a un acord amb Nexo perquè es converteixi en el nou patrocinador de la màniga de la samarreta del primer equip masculí de futbol, segons avança RAC1. L'altra màniga seguirà dedicada als logotips de les competicions en joc.

Després de l'adeu de la marca d'electrodomèstics turca Beko, l'estiu de 2021, la plataforma de criptomonedes capitalitzarà un dels actius que encara estava per comercialitzar i que pot generar més ingressos. En les pròximes hores es podrien conèixer les quantitats d'una col·laboració que podria estrenar-se abans del Mundial, tal com apunta la mateixa informació.

La companyia, de l'estil de Binance o FTX, es presenta al seu web com "El lloc adequat per a les teves criptomonedes".

El passat mes de febrer el president de l'entitat, Joan Laporta, va revelar que havien refusat una oferta de patrocini del sector de les monedes digitals per una raó que, tot sembla indicar, s'ha posat en guaret. "Volem crear la nostra, tenim talent suficient", afirmava aleshores el màxim mandatari culer.

Anar al contingut