AVENTURA

Una parella catalana fa la volta al món per córrer 9 Ultra Trails en cada continent

Pere Aurell i Ragna Debats han començat aquesta aventura que durarà un any amb la seva filla de 5 anys

Josep M. PuigActualitzat

Els campions del món Pere Aurell i Ragna Debats han començat a fer la volta al món amb l'objectiu de fer una cursa de muntanya d'alt nivell en cadascun dels set continents que trepitjaran. I aquesta aventura la faran acompanyats de la seva filla, Onna, de cinc anys, i del seu gos, Bru. Rolling Mountains és el títol d'aquesta gran aposta vital que tindrà el seus ulls particulars gràcies a l'operador de càmera Julen Elorza, que ja ha treballat amb la parella al llarg dels darrers mesos i que mostrarà tots els detalls d'aquesta extraordinària aventura mitjançant diferents documentals que el públic podrà seguir a través del programa "Esport Club" i d'Esport3.cat.

La parella pujarà l'Aconcagua i el Kilimanjaro, recorrerà en barca l'Antàrtida, visitarà el Machu Pichu, farà trekking al Nepal i correrà per la selva de Costa Rica per acabar el viatge el desembre del 2020.

El viatge ha tingut com a primera escala el Nepal, on fan una caminada per l'Himàlaia, per passar després a Hong Kong i disputar la Vibran Hong Kong Trail, una cursa de 103 quilòmetres. La següent etapa serà a l'Amèrica del Sud per córrer l'Aconcagua Ultra Marathon al febrer. A l'abril participaran a la Vulcano Ultra Marathon a l'Amèrica Central i al juny la Western States de Colorado, de 166 quilòmetres. Tornaran a Europa al juliol per al desafiament francès de l'Ourea Trail, de 250 quilòmetres. A l'agost serà el torn de la Kilimanjaro Trail Marathon, de 42 quilòmetres. L'Ultra Marathon del Mont Blanc serà l'avantsala del seu viatge als antípodes per participar a la Crater Rim Ultra de Nova Zelanda. El projecte es clourà amb The Last Desert de l'Antàrtida.  

 

Ragna Debats és triple campiona del món de curses de muntanya i guanyadora aquest any de la prestigiosa Marató des Sables.

La història televisiva de la parella es remunta, però, al darrer programa d'"Esport Club" de l'any 2018 a Esport3, quan va viure un moment del tot inesperat i emotiu. En els darrers instants de "L'entrevista 10", Pere Aurell va demanar en matrimoni Ragna Debats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut