Sergi Serés en una imatge seva durant l'estada a l'hospital
Futbol

Un jugador de futbol rep 10 punts de sutura a l'orella per una agressió en ple partit

El jugador del Can Vidalet Sergi Serés va rebre 10 punts de sutura a l'orella i té afectat el cartílag per una agressió d'Albert Llorca, de la Muntanyesa. L'agressió va passar sense pilota, amb un cop de colze. L'agressor reconeix que està molt afectat, que es penedeix del que va fer i que faria marxa enrere si pogués.

RedaccióActualitzat

El partit de futbol de Primera Catalana entre la Muntanyesa i el Can Vidalet, que va guanyar el Can Vidalet per 1-2, va acabar amb un jugador d'aquest equip a l'hospital, amb 10 punts de sutura a l'orella. La Muntanyesa llançava una falta des de la seva pròpia àrea (pilota a l'olla). A l'altra àrea, el jugador de la Muntanyesa Albert Llorca, conegut com a "Dowie", que volia rematar, etzibava, sense pilota, un cop de colze a l'orella al jugador del Can Vidalet Sergi Serés i el deixava plegat a la gespa.

Aquesta agressió sense pilota d'un jugador de 22 anys a un altre de 23 es va enregistrar, i això fa que el cas s'hagi dimensionat. Ja que l'agressor va acabar ser detingut pels Mossos per un delicte de lesions.

Per primer cop, els dos protagonistes han parlat per Catalunya Ràdio de l'agressió que hi va haver a l'últim minut de partit. Sergi Serés havia sortit a jugar l'última mitja hora de partit i no va parar de rebre cops. Serés no accepta les disculpes del seu agressor. Per la seva banda, Albert Llorca es penedeix del seu acte:

El jugador de la Muntanyesa ha estat apartat de l'equip, el del Can Vidalet ha pogut sortir de l'hospital amb afectació del cartílag de l'orella i problemes per poder sentir-hi bé. La Federació ha obert un expedient i prendrà una decisió la setmana que ve.

Anar al contingut