Espanyol

Un Espanyol imprecís signa taules amb el Mallorca a l'RCDE Stadium (0-0)

El conjunt blanc-i-blau suma un punt davant del Mallorca en un partit en què li ha faltat arribada en els últims metres i que ha acabat jugant amb un home menys per l'expulsió de Marc Roca

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Vicente Moreno ha apostat pel mateix onze de la primera jornada per enfrontar-se al seu exequip, el Mallorca, en el que la temporada passada hauria estat un partit de Primera Divisió. L'inici dels blanc-i-blaus ha estat prolífic, amb tres ocasions en els primers deu minuts en les quals Melendo, Wu Lei i Embarba n'han estat protagonistes. Cap als vint minuts, el Mallorca ha robat la pilota a l'Espanyol a través d'una pressió molt alta. El domini illenc s'ha traduït en alguna arribada de perill com una centrada de Brian Oliván que ha atrapat Diego López després d'una pilota robada per Lago Júnior. La falta de finalització per part dels dos equips en els últims metres ha provocat que s'arribés al descans amb l'empat a zero en el marcador.

El Mallorca ha començat la segona part sotmetent l'Espanyol que ha tingut la primera aproximació en el minut 55 gràcies a Embarba. Vicente Moreno no ho ha vist clar i ha fet tres canvis en el 59. Ha donat entrada a Marc Roca, Darder i Puado per Wu Lei, Fran Mérida i Melendo. Les arribades, principalment dels de Luis García, han arribat des de fora de l'àrea. Brian Oliván ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit per sobre la porteria i Salva Sevilla amb un xut de falta directa que ha atrapat sense problemes Diego López. Ni Embarba ni RDT gairebé han participat en el joc d'un equip que a partir del 83 s'ha trobat jugant amb un home menys. Marc Roca només ha estat 27 minuts en el terreny de joc. El de la Granada del Penedès ha vist la primera targeta groga en el 78 i la segona en el 83, amb la qual ha acabat expulsat. Tot i jugar el tram final amb un home menys, el Mallorca no ha fet patir un Espanyol que ha sumat un punt davant d'un rival que també aspira a l'ascens.

 

 

Anar al contingut