Girona

Un desafortunat Girona cau per la mínima al camp de l'Albacete (1-0)

Un gol en pròpia porta d'Alcalá en el minut 81 ha condemnat els gironins al Carlos Belmonte en un duel on el VAR ha anul·lat dos dianes als homes d'Unzué per fora de joc

David CarballoActualitzat

El Girona no acaba de trobar el camí de la victòria a Segona Divisió. Després d'empatar la setmana passada a Montilivi contra l'Sporting de Gijón, el conjunt gironí ha caigut derrotat al camp de l'Albacete per la mínima en un duel on no ha tingut la sort de cara.

Tampoc li ha ajudat un polèmic arbitratge de Varón Aceitón, que s'ha empassat un clar penal sobre Diamanka en l'inici del duel i a més el VAR li ha anul·lat dos gols per fora de joc. El primer, de Jairo, en el minut 41 i el segon, de Marc Gual, en el 53.

La mala sort del Girona al Carlos Belmonte no s'ha acabat aquí i en el minut 81, l'Albacete ha fet el gol de la victòria en una acció desafortunada de Pedro Alcalá, que ha desviat amb el cap al fons de la seva pròpia porteria una centrada de Fran García.

El conjunt de Juan Carlos Unzué ho ha seguit intentant i en el temps de descompte, Gerard Gumbau ha pogut fer l'empat a un però el seu cop de cap s'ha topat amb el travesser. Nit per oblidar dels gironins, que sumen un punt en dues jornades.

Anar al contingut