Uns aficionats pugen a sobre del cotxe d'Umtiti (@elchiringuitotv)
Uns aficionats pugen a sobre del cotxe d'Umtiti (@elchiringuitotv)
Barça

Umtiti, víctima de l'incivisme d'uns aficionats a la sortida de l'entrenament

El central francès s'ha acabat encarant amb uns joves que li impedien sortir de la Ciutat Esportiva i havien pujat sobre el capó del seu cotxe

Redacció Esport3Actualitzat

Nou acte d'incivisme a l'espai públic que té com a únic objectiu envair la intimitat i cridar l'atenció d'un membre de la primera plantilla del Barça. En aquest cas, la víctima ha estat el francès Umtiti, que sortint de l'entrenament d'aquest dimecres ha hagut de suportar que uns joves l'aturessin a la sortida de la Ciutat Esportiva, li impedissin que passés amb el cotxe i, tot seguit, que un d'ells s'assegués sobre el capó del vehicle.

Fart d'aquesta actitud i dels comentaris burlescos, Umtiti ha sortit del cotxe i s'ha encarat amb els aficionats i els ha demanat "respecte". Les imatges les ha estat captades la càmera del programa "Jugones" de La Sexta:

Actituds vandàliques

Joves i "armats" amb els telèfons mòbils, que utilitzen per enregistrar les escenes que provoquen. Aquesta és una aproximació al perfil d'aquests aficionats que aprofiten la via pública per assetjar els futbolistes.

La seguretat del Barça, sota la lupa

L'episodi recorda la situació que va viure Ronald Koeman a la sortida del Camp Nou el dia del clàssic, quan un grup d'aficionats va donar cops al cotxe i va insultar l'aleshores tècnic blaugrana. Aquest fet i altres moments incòmodes viscuts pels jugadors van minar la confiança de la directiva en el responsable de seguretat Ferran López, que recentment ha estat cessat. Per substituir-lo han confiat en Lluís Venteo.

L'espiral negatiu d'Umtiti

Un altre tema de debat és que Umtiti no està passant per un bon moment esportiu. És l'únic jugador de la plantilla que encara no ha debutat en partit oficial aquesta temporada, i la situació no sembla que amb l'arribada de Xavi hagi de canviar. Això i el seu baix rendiment els darrers anys han fet que no rebi gaire afecte del públic. Al Gamper de l'agost contra la Juventus va ser rebut amb una xiulada que es va repetir en totes les seves intervencions.

ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut