BARÇA

Umtiti, molest pels xiulets que va rebre durant el Gamper

Tant ell com Pjanic van rebre xiulades des de la graderia i el francès no s'ho va prendre bé

Arnau CaraltActualitzat

Samuel Umtiti i Miralem Pjanic estan a la rampa de sortida des de principis del mercat d'estiu. Pel que fa al central, el Barça porta buscant-li sortida des de fa temps però Umtiti s'ha aferrat a un contracte desorbitant que va signar en el punt àlgid de la seva carrera. I és que el francès té una fitxa de 12 milions nets anuals. No ha cedit en una rebaixa salarial i tampoc ha mostrat cap interès en marxar del Barça malgrat oferir un nivell de joc que està a anys llum del seu rendiment als terrenys de joc.

Amb la marxa de Messi, Pjanic és el tercer jugador amb el sou més elevat (cobra 16 milions nets per temporada) i tampoc entra dins els plans de Ronald Koeman. El club té obertes algunes negociacions per traspassar-lo a la Juventus però de moment la situació del bosnià segueix encallada.

Durant el Gamper, a l'estadi Johan Cruyff, l'afició ha xiulat als dos jugadors en la presentació de la plantilla. No els perdonen que, per les seves pretensions egoistes, Leo Messi no torni a jugar al Camp Nou. El barcelonisme, que encara s'està llepant les ferides, busca responsables a la sortida del millor jugador de la història i han trobat en Umtiti i Pjanic el blanc perfecte.

La reacció d'Umtiti

Però mentre el bosnià no s'ha mostrat aparentment afectat per l'actitut de l'afició cap a a ell, el central francès sí que s'ha mostrat dolgut. Tant, que a l'hora d'ajuntar-se tot l'equip per aixecar el trofeu de guanyadors, Umtiti no hi ha volgut ser. Unes hores després, Umtiti penjava una "story" a instagram on es podia intuir el seu enuig contingut: "A vegades és millor no dir res i deixar que el siilenci s'ocupi de les coses". 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut