Barça

Un grup d'aficionats dona cops al cotxe de Koeman i insulta el tècnic

En roda de premsa, Koeman ha admès que entén que la gent estigui molt frustrada

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman va arribar molt tocat a casa. Pel resultat, però també pel que van viure, ell i la seva dona, Bartina, en sortir de l'estadi. Desenes de persones es van abraonar a sobre del seu cotxe, algunes increpant-lo i altres només buscant una fotografia. El servei de seguretat del Barça els va aconsellar sortir per aquesta porta perquè l'habitual estava plena de gent, però aquesta altra alternativa també estava plena. 

El Barça admet que té un problema de seguretat i en revisarà els protocols.

 

 

El Barça ha condemnat aquests fets amb un tuit i els ha titllat de "lamentables":

 

"Entenc que la gent estigui molt frustrada"

L'entrenador del Barça, al final del partit, ha dit que "hem estat bé a la primera part, hem controlat el partit. Hem disposat d'una gran oportunitat per obrir el marcador, però ha passat el contrari, 0-1. El Madrid, amb el seu joc, al contraatac, ha disposat d'oportunitats de fer el 0-2. Decebut amb el resultat, pel que ha fet l'equip", el tècnic neerlandès ha continuat dient que "el duels entre Barça i Madrid són igualats. Però els detalls influeixen molt en el resultat. De l'1 a 0 al 0 a 1, és totalment diferent".

Koeman ha considerat que "normalment en un clàssic sempre hi perds més que tres punts, però no tenim temps de lamentar-nos, dimecres hi ha un altre partit. Hem de continuar, guanyar i preparar el proper partit".

"S'ha d'exigir guanyar aquests partits; en el partit d'avui no ens hem mostrat inferiors al Madrid, però començar guanyant ho canvia tot. Estem més a prop de guanyar un partit gran."

"Entenc que la gent estigui molt frustrada."

Ancelotti, satisfet amb la victòria

Per la seva banda, el tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha dit de l'autor del gol que "el cop d'Alaba és una qualitat que té. Ha rematat molt bé". El tècnic blanc està convençut que poden aspirar a tot aquesta temporada, "jo crec que podem competir, l'equip és molt sòlid, però l'objectiu és ser encara més sòlid".

"Hem jugat contra un gran equip, hem patit, però hem sabut patir junts. I ho hem sabut fer quan no hem tingut la pilota."

Ancelotti hi ha vist un "partit pràctic i intel·ligent. Amb la pilota, a la primera part, es podia sortir més bé, a la contra. Estic content, són tres punts, perquè el partit era difícil". Mai havia guanyat al camp Nou: "Feliç de guanyar, perquè el clàssic és el partit més important. Llàstima que només són tres punts".

RESUM DEL BARÇA-MADRID

ARXIVAT A:
KoemanEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut