Junior Firpo lluita una pilota amb Danilo en un partit d'aquesta temporada (Reuters)
Barça

Junior Firpo marxarà al Leeds de Bielsa

El Barça ingressarà prop de 15 milions d'euros pel traspàs del futbolista a l'equip que entrena Marcelo Bielsa

Xavi Lemus/Àlex CastellsActualitzat

El traspàs de Junior Firpo al Leeds i el retorn de Samuel Umtiti a la Lliga francesa són dues operacions que repercutiran de ple en les arques del club, que té com a principal objectiu reduir la massa salarial de cara a la temporada que ve.

Aquestes són les principals carpetes que s'estan gestionant:

JUNIOR AL LEEDS

L'equip de Bielsa ofereix al lateral 4 anys de contracte amb unes condicions irrebutjables, i el conjunt anglès pagarà al Barça prop de 15 milions d'euros pel traspàs.

UMTITI, A PUNT DE LA CESSIÓ

Samuel Umtiti continua treballant de forma individual de cara a l'inici de la pretemporada. El central francès ja sap que el Barça no compta amb ell de cara al nou projecte esportiu. El club va parlar amb el seu representant i creuen que el jugador, per primer cop, es mostra receptiu a una possible sortida en forma de cessió. Ara mateix, Umtiti té un contracte molt elevat, a prop dels 10 milions d'euros nets, i rebaixar la massa salarial és prioritari. Hi ha equips francesos interessats, però l'elevada fitxa és el principal obstacle.

SERGI ROBERTO ESPERA NOTÍCIES

Un altre dels interrogants també és el futur de Sergi Roberto, que s'havia contemplat com un dels jugadors que podrien entrar en intercanvis amb altres equips per a futures incorporacions. Però, de moment, no s'ha fet cap reunió amb el seu representant, Josep Maria Orobitg, i, per tant, cap de les dues parts ha mogut fitxa.

ALBA NO PREVEU LA SORTIDA

Més definida sembla la situació de Jordi Alba. L'Inter de Milà s'ha interessat pel jugador, però el mateix protagonista no es mostra disposat a canviar d'equip. Els italians no arriben a les xifres que cobra al Barça i el lateral de l'Hospitalet no preveu un futur que no sigui blaugrana. La seva idea és esgotar les 3 temporades que encara li queden de contracte.

Anar al contingut