El tècnic del PSG en roda de premsa (Reuters)
Futbol

Tuchel: "Neymar és un líder quan és feliç"

El tècnic alemany ha assegurat que el brasiler és un dels líders del conjunt francès, sobretot "quan és feliç"

Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain (PSG), l'alemany Thomas Tuchel, ha assegurat que el brasiler Neymar és líder "quan és feliç" i ha aclarit que l'equip es recolza en "diversos" tipus de lideratge.

"És totalment clar que Ney és el meu jugador clau. És un dels millors del món i és un artista. (...) Hi ha diverses maneres de ser líder. En el cas de Ney, ho és quan és feliç, per la seva creativitat, perquè estimula els altres, pels riscos que assumeix", ha manifestat Tuchel en la roda de premsa prèvia al debut de Lliga enfront del Caen, aquest diumenge.

En la seva primera roda de premsa en el campionat francès --més primerenca del que és normal, ja que l'ha concedit abans de l'entrenament del matí--, el tècnic ha advocat per no "posar massa pressió" a jugadors creatius del perfil de Neymar.

"Hi ha diverses maneres de ser líder. Hi ha jugadors que són responsables de la defensa. Aquesta feina no és per a ell. No hi ha només un líder, en tenim uns quants, i Neymar n'és un", ha afegit Tuchel, sempre somrient.

Anar al contingut