Un moment del partit entre Quadis Mataró i Primorac Kotor (@cnmataro)
Un moment del partit entre el Quadis Mataró i el Primorac Kotor (@cnmataro)
Waterpolo

Triomf del CN Mataró davant del Primorac Kotor en la segona ronda de classificació de l'Eurocup LEN

Els catalans depenen d'ells mateixos en l'última jornada de la fase per passar a la següent ronda de la competició europea

El Quadis Mataró ha guanyat el seu segon partit de la segona fase de classificació de la Copa LEN. Aquest triomf a Budapest davant del Primorac Kotor montenegrí per 9 a 8 deixa la classificació dels catalans per a la següent ronda a les seves mans.

Els de Beto Fernández han dominat gairebé tot el matx, aprofitant les jugades en superioritat. Gràcies a un parcial de 3-0, els mataronins han tancat el primer quart guanyant 3-1. En el descans, el resultat era de 4 a 2. La renda s'ha mantingut estabilitzada al final del tercer quart, 7-5.

Ja en el parcial decisiu, els balcànics han aconseguit empatar a zero abans que el Mataró els tornés el parcial de 2-0. El Primorac Kotor ha posat emoció amb un últim gol a 26 segons del final. Diumenge, davant del Ferencvaros local, el Quadis es jugarà la classificació.