Barça

Tretze jugadors del primer equip més cinc del filial per preparar el partit de Copa

El Barça ha seguit treballant avui a Sant Joan Despí per preparar el partit de Copa de dimecres al camp de l'Hospitalet. Sobre la gespa al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper han saltat els tretze jugadors del primer equip que el cos tècnic té disponibles (Valdés, Pinto, Puyol, Piqué, Fontàs, Maxwell, Abidal, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets, Cesc i Villa) més cinc jugadors del filial: Deulofeu, Rafinha, Dos Santos, Tello i Sergi Roberto. No hi eren Alves, Adriano, Mascherano, Messi, Alexis, Thiago i Cuenca, concentrats amb les seves respectives seleccions, a més dels lesionats Pedro i Afellay. L'avi de l'equip, Pinto, avui fa 36 anys i ha estat felicitat per la plantilla abans de començar l'entrenament.

Actualitzat
El Barcelona podrà muntar un equip competitiu per als setzens de final de la Copa del Rei, que jugarà contra l'Hospitalet, dimecres a les 22.00 i en directe per TV3, gràcies als internacionals espanyols que encara li queden, en una nova setmana de diàspora pels partits de selecció.

El conjunt barcelonista es mesurarà a un dels equips més en forma del grup III de la Segona B, que es troba segon a la taula i amb un recorregut recent de sis partits seguits signant victòries. Malgrat aquest instant victoriós, la diferència entre els dos equips és notable, encara que el conjunt que entrena Jordi Viñals espera deixar-ho tot a la gespa artificial de la Feixa Llarga i aguantar el poder del vigent campió de Lliga i d'Europa.

El conjunt blaugrana ha pogut comptar amb tots els internacionals espanyols, a més de Keyta i Abidal, però fins i tot amb ells Josep Guardiola s'ha quedat només amb tretze jugadors del primer equip. Per completar la jornada de treball, l'entrenador català ha cridat els joves Sergi Roberto, Tello, Dos Santos, Rafinha i Deulofeu.

El Barcelona afronta la ronda de la Copa del Rei, després d'un gran partit a San Mamés, amb l'únic inconvenient que l'empat (2-2) l'ha deixat a tres punts del liderat. El partit de demà es disputarà a les 22.00, un horari que no ha agradat a cap dels dos contendents, especialment els locals, que tenen en aquesta competició la possibilitat de realitzar una gran recaptació. De fet, en el sorteig, malgrat l'alegria que va suposar l'aparellament amb el Barça, a l'entitat riberenca es desitjava el Madrid.

El Barcelona, equip amb més copes del Rei, amb 25 títols, és l'actual finalista de la competició, mentre que l'Hospitalet ha arribat als setzens de final després d'eliminar el Manacor, Leganés i Llagostera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut