Espanyol

Trencades les negociacions entre l'Espanyol i Joan Verdú per la renovació del jugador

La renovació de Joan Verdú sembla que no agafa una bona direcció. Club i jugador han trencat les negociacions, bàsicament per desavinences econòmiques. El migcampista català, però, no amaga la seva voluntat de quedar-se: "Ni estem tan lluny ni estem tan a prop. Simplement havíem de donar ara una resposta i no ha estat positiva, però ni molt menys tanco les portes a res".

Actualitzat
La renovació de Joan Verdú sembla que no agafa una bona direcció. Club i jugador han trencat les negociacions, bàsicament per desavinences econòmiques. Quan semblava que les parts s'havien acostat, tot ha canviat de rumb.

El 30 de juny que ve acaba el seu actual contracte, per la qual cosa quedaria lliure per signar amb qualsevol club a partir de l'1 de gener. Per al club blanc-i-blau la renovació de Verdú sempre havia estat prioritària i no es descarta un nou intent. Verdú a més, no amaga la seva voluntat de quedar-se.

"Ni estem tan lluny ni estem tan a prop. Simplement havíem de donar ara una resposta i no ha estat positiva, però ni molt menys tanco les portes a res", ha explicat avui el jugador en roda de premsa. "La meva intenció és, com sempre, donar-ho tot, com sempre he fet. Tinc unes responsabilitats... i això ho defensaré fins al final", ha conclòs.

El migcampista català, que sempre ha mostrat el seu desig de quedar-se a l'Espanyol, sembla que té una oferta de 3 milions d'euros dels Seattle Sounders, de la Lliga dels Estats Units. Pochettino ha expressat públicament que vol que mantenir el segon capità de l'equip.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut