Tommy Robredo a Miami (EFE)
Tommy Robredo a Miami (EFE)
Tenis

Tommy Robredo passa a segona ronda en el torneig de Miami; Marcel Granollers queda eliminat

Cara i creu dels dos tenistes catalans a Miami. Robredo ha aprofitat la seva experiència per superar el seu rival, mentre que Granollers ha estat derrotat per una jove promesa del circuit.

Actualitzat

Tommy Robredo ha hagut de reaccionar després de perdre el primer set per derrotar el georgià Nikoloz Basilashvili (3-6, 6-4, 6-2) en un partit de primera ronda del Master 1000 de Miami que ha durat una hora i 57 minuts. Basilashvili, número 59 del món, s'ha posat 0-4 en el primer set. L'olotí, ara el 438 del rànking després de les seves lesions de l'any passat, ha hagut d'anar-se "molt enrere i llançar-li pilotes molt toves per deixar que comencés a errar". El canvi de tàctica del veterà de 34 anys ha funcionat.

Marcel Granollers, número 41 de l'ATP, ha perdut en primera ronda contra una de les promeses del circuit i número 62 del món, el croat Borna Coric. El català ha cedit en tres sets (6-7, 6-4, 3-6), en un llarg partit que ha durat dues hores i 51 minuts. Els dos jugadors s'han enfrontat tres vegades, i totes tres ha guanyat Coric.

 

Anar al contingut