Alèxia, en la concentració
Alèxia, en la concentració
FUTBOL

Alèxia abandona la concentració de la selecció espanyola tot i no tenir cap lesió

La jugadora del Barça seguirà el procés de recuperació a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas ha abandonat la concentració amb la selecció espanyola després de ser convocada tot i estar de baixa. La jugadora del Barça ha millorat de les molèsties al genoll, però seguirà la seva recuperació a Barcelona. Alèxia no té cap lesió, però no vol forçar.

La futbolista catalana es va retirar al descans del partit de Champions contra el Benfica, amb molèsties al genoll. La jugadora, però, no està oficialment de baixa i va ser convocada per la seleccionadora espanyola de futbol, Montse Tomé.

Tomé va fer pública la llista de jugadores convocades per als dos pròxims partits de la Women's Nations League, el dia 1 de desembre contra Itàlia, a Pontevedra, i el dia 5 de desembre contra Suècia, a Màlaga.

 

Irene Paredes no s'ha recuperat de l'amigdalitis i, igual que Alèxia, tampoc no va viatjar a Frankfurt amb el Barça, però sí que es queda concentrada amb la selecció espanyola.

A la llista també hi ha les blaugranes Cata Coll, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Salma Paralluelo i Mariona Caldentey. Igualment, hi figuren les jugadores catalanes Laia Codina (Arsenal)Laia Aleixandri (Manchester City) i María Pérez (Sevilla).

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut