Montse Tomé, entrenadora de la selecció espanyola femenina de futbol (EFE)
Futbol

La decisió de Montse Tomé amb Alèxia Putellas que fa tremolar el Barça

La seleccionadora d'Espanya assegura en una entrevista a RTVE que la convocatòria de la doble Pilota d'Or respon a una "intenció clara" tant seva com de la jugadora: "Hi ha una previsió que pugui ser al camp"

Alèxia Putellas jugarà amb la selecció espanyola contra Països Baixos? Doncs segons el que ha explicat la seleccionadora Montse Tomé en una entrevista per a RTVE, la catalana té molts números de formar part de la convocatòria per afrontar la Final a 4 de la Nations League.

La seleccionadora ha aclarit que la presència de Putellas, de baixa mèdica amb el Barça, respon a una "clara intenció" tant de Tomé com de la mateixa jugadora blaugrana:

"Hi ha una previsió que pugui ser al camp."

Tomé creu que Alèxia "pot ajudar dins el camp", malgrat que el seu estat físic està pendent de ser revisat per l'equip mèdic i, precisament, d'aquesta revisió depèn la inclusió a la llista definitiva de 23 jugadores per a la semifinal contra els Països Baixos.

Alèxia Putellas porta sense jugar des del 14 de novembre per unes molèsties al genoll esquerre. El 27 de desembre li van fer una artroscòpia de revisió, ja que el dolor no remetia, i encara que al comunicat del Barça no va especificar el temps de baixa, els serveis mèdics del club blaugrana no aconsellaven la seva convocatòria amb Espanya. El Barça no preveia encara que pogués arribar a jugar, tot i que la seleccionadora ha parlat just del contrari.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut