Tito Rabat després de l'operació (Twitter)
Tito Rabat després de l'operació (Twitter)
MotoGP

Tito Rabat ha estat operat a Barcelona de les lesions que va patir al test de pretemporada al circuit de Sepang

Finalment, el pilot català ha passat pel quiròfan per corregir dues petites fractures en una mà i tractar una preocupant laceració al genoll esquerre

Actualitzat

Tito Rabat ja ha estat operat de les lesions que li va provocar una caiguda en el primer test de la temporada de MotoGP al circuit de Sepang, a Malàisia. Aquest dimecres, a l'hospital Universitari Dexeus-Quirón de Barcelona, els doctors Xavier Mir i Ignacio Ginebreda han intervingut dues petites fractures a la mà dreta i una laceració amb pèrdua severa de teixit al genoll esquerre, i han immobilitzat una fractura al peu dret que no ha necessitat operació.

El pilot barceloní té la intenció de prendre part al segon test oficial de la temporada, del 15 al 17 de febrer, al circuit australià de Phillip Island. El seu equip, l'Estrella Galícia 0,0, l'hi desaconsella. Rabat, que passarà el cap de setmana ingressat i dilluns serà sotmès a nous exàmens mèdics, ha expressat la seva satisfació a les xarxes socials per com ha anat la intervenció quirúrgica.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut