barça

Tebas dona llum verda al pla per al retorn de Messi, que no vol acabar a l'Aràbia Saudita

L'exclusiva d'"Onze" apunta que el Barça ha obtingut el vistiplau del president de LaLiga, un dels principals obstacles de l'operació

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça vol Messi i Messi continua volent jugar al Barça. El gran problema fins ara es deia Javier Tebas. Si la Lliga no donava el vistiplau, per més que el club i el guanyador del premi Laureus es posin d'acord, el retorn de l'argentí no serà possible. Aquest era el gran escull de l'operació però en les últimes hores el Barça ha conegut el veredicte de LaLiga.

Segons ha pogut saber l'Onze d'Esport3, Javier Tebas ha donat llum verda a la proposta que li ha presentat el Barça per poder fitxar Messi. L'advocat que presideix la Lliga veu amb bons ulls que el millor futbolista de la història torni a la competició espanyola i s'hi posarà bé. Això sí, el Barça ha de fer els deures als quals s'ha compromès en aquest "Pla Messi".

Què comporta el "Pla Messi" i quin serà el seu sou?

El pla per al retorn de l'astre comporta vendre jugadors per un valor de, com a mínim, 100 milions. El Barça està convençut que ho podrà fer sense posar al mercat cap dels jugadors que per a Xavi són intocables. Noms com Pedri o Araújo entren en aquesta classificació. Amb la venda d'Ansu Fati i Raphinha, per exemple, ja superarien aquesta quantitat.

El club, a més, té altres cartes a la màniga. El pla del Barça contempla també la inscripció com a jugadors del primer equip de Gavi, Balde i el central uruguaià, i la incorporació de Messi amb un sou de 25 milions, part dels quals es pagarien amb els ingressos extraordinaris que generarà el mateix argentí. El mateix Tebas va avançar fa uns dies que si es produïa la tornada seria, efectivament, cobrant menys que al PSG, on ingressa uns 40 milions per temporada.

La voluntat del jugador no passa per Aràbia

El pla està beneit per Tebas i el Barça ja fa dies que ha posat el fil a l'agulla. A més a més, en la ment del jugador hi ha dues coses clares. Tal com ha explicat el periodista Xavi Torres la primera és que París s'ha acabat, i més encara després de l'últim episodi disciplinari. I la segona és que Messi no vol acabar la carrera a Aràbia Saudita. Recalar a la mateixa Lliga que Cristiano Ronaldo serà només una sortida en cas que no fructifiqui el retorn al Camp Nou.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut