Fernando Tatís, en una imatge recent (USA Today/Reuters)
Beisbol

Suspensió de 80 partits per a Fernando Tatís, l'estrella dels San Diego Padres

El batedor dominicà, un dels jugadors més importants de l'MLB, ha estat castigat amb efectes immediats després de donar positiu en un control antidopatge

Redacció Esport3Actualitzat

Dura sanció per a Fernando Tatís Jr., l'estrella dels San Diego Padres, de la Major League Baseball (MLB). El batedor dominicà s'estarà sense poder jugar 80 partits per haver donat positiu en un control antidopatge. A Tatís se li han trobat restes de Clostebol, una substància quer figura a la llista de medicaments prohibits i que millora el rendiment dels esportistes.

Als seus 23 anys, Tatís és considerat ja una de les grans estrelles de la MLB i participa en nombroses campanyes publicitàries. Cal veure com afectarà aquesta sanció la seva imatge. El jugador ja ha emès una primera reacció acceptant la sanció i dient que va ingerir la substància sense saber-ho quan va prendre un medicament perquè havia contret una infecció capil·lar, ignorant que aquest contenia Clostebol. Es perdrà el que resta de temporada, a la qual li falten 48 partits per acabar-se, més 32 partits de la que ve.

 

Anar al contingut