Stuani encarrila el play-off per al Girona (2-0)

Un doblet de l'uruguaià ha permès als gironins guanyar el Mirandés i situar-se en la cinquena posició després de la derrota de l'Oviedo

Un doblet de Stuani ha permès al Girona superar el Mirandés (2-0) i apropar-se molt a tornar a disputar el play-off d'ascens a Primera Divisió. La derrota de l'Oviedo ha permès als gironins posar-se en cinquena posició a falta d'una jornada per disputar-se.

Gran rebuda i gran versió de Stuani

L'afició s'ha bolcat amb l'equip des d'abans del partit amb una gran rebuda a Montilivi. El capità Stuani va demanar una empenta extra a l'afició i els aficionats han respost abans i durant el partit.

Un partit sòlid del Girona

El Girona s'ha retrobat amb la seva millor versió en un moment vital de la temporada. Stuani ha començat a carburar en el minut 27, quan ha topat amb el travesser després d'una gran rematada de cap. Deu minuts més tard, Stuani ha fet el primer gol amb una nova rematada de cap fabulosa després d'una centrada de Borja García.

El Girona tenia el partit controlat però les poques arribades del Mirandés feien divisar fantasmes de fracassos anterior a Montilivi. En la segona part, els locals ho intentaven però els ha costat sentenciar el partit. Baena ha fallat una ocasió molt clara davant el porter en el minut 59. En el minut 81 Jorge Saénz ha vist la vermella directa per un cop de colze a Àlex Baena. En el tram final, Stuani ha fet el gol de la tranquil·litat (minut 89), el gol número 22 aquesta temporada per arribar en plena forma a la part decisiva de la temporada.