Paola Saluzzi en un esdeveniment de la cadena Sky
Paola Saluzzi en un esdeveniment de la cadena Sky
Fórmula 1

Sky prescindeix de la presentadora italiana Paola Saluzzi per una piulada ofensiva sobre Fernando Alonso

La presentadora de la cadena privada d'Itàlia va carregar contra el pilot asturià en una piulada en què recordava l'accident que el pilot asturià va tenir al febrer al Circuit de Barcelona-Catalunya

Actualitzat

El canal de televisió privat Sky ha prescindit de la presentadora italiana Paola Saluzzi després de publicar una piulada ofensiva contra Fernando Alonso. "Alonso @ScuderiaFerrari ha recuperat la memòria i s'ha recordat de com n'és d'#arrogant #envejós #trosdimbècil)", va escriure divendres la presentadora al seu perfil de Twitter.

Poc després, Saluzzi va esborrar la piulada i va demanar disculpes: "Ser seguidora implica educació. M'he equivocat jo i prou." Tot i això, alguns diaris de la premsa italiana com "La Repubblica" o "La Stampa" han informat aquest dilluns que les seves paraules han estat considerades "d'irresponsables" per la direcció de la cadena televisiva.

Les paraules de Saluzzi feien referència a l'accident de Fernando Alonso al Circuit de Barcelona-Catalunya al febrer i la possible pèrdua de memòria que va tenir el pilot asturià.

Anar al contingut