Simone Inzaghi s'agafa la visita del Barça com un estímul per aixecar el vol
Simone Inzaghi, entre la crisi i la il·lusió (REUTERS)
Champions

Simone Inzaghi: "Barça, Bayern i City són els millors equips d'Europa"

L'entrenador de l'Inter es desfà en elogis al Barça a les portes del duel de Champions, al qual els italians arriben en plena crisi de resultats

Redacció Esport3Actualitzat

Entre la crisi i la il·lusió. Així afronta l'Inter el compromís de Champions de demà contra el Barça al Giuseppe Meazza. L'equip milanès hi arriba després de dues derrotes consecutives a la lliga i a 8 punts del líder, el Nàpols. 

L'entrenador interista, Simone Inzaghi, considera que la visita del Barça és tot un estímul perquè el seu equip aixequi el cap i recuperi la bona línia. 

"Jugar contra el Barça és una gran oportunitat per a nosaltres.  Juguem contra un gran equip i per sortir vius haurem de mostrar la nostra millor versió. "

El tècnic italià no ha estalviat elogis per al rival d'aquest dimarts. Ha assegurat que els blaugrana no van merèixer perdre a Munic, en l'última jornada de Champions. Ha valorat, sobretot, la capacitat de l'equip de Xavi de recuperar pilotes en camp contrari, i el perill que representa la presència de Lewandowski en la punta d'atac. Inzaghi ha resumit així la seva valoració sobre el Barça:

"El Barça és un equip completíssim. El millor d'Europa, al costat del Bayern i del Manchester City. Saben fer-ho tot. Són organitzats i tenen una bona recuperació de la pilota. Seguramnet són l'equip que millor recupera la pilota des del mig del camp ofensiu. És un equip que ho sap fer tot, tant quan tenen la possessió de la pilota com sense ella. Tenen molta qualitat i a més, enguany, també tenen a Lewandowski, que és un grandíssim jugador.

Durant la compareixença davant dels mitjans, Inzaghi ha donat pistes de l'equip que formarà demà contra el Barça: Onana serà el porter titular, De Vrij ocuparà l'eix de la defensa, i, en canvi, són baixes segures el punta Lukaku i el mig centre Brozovic. Pel que fa a Lautaro, serà dubte fins a última hora. 

Anar al contingut