Lliga de Campions

Simeone prepara la final de San Siro amb tots els efectius disponibles, excepte Jesús Gámez

El tècnic argentí de l'Atlètic de Madrid no ha donat cap pista del possible onze inicial que pugui treure dissabte a San Siro en una sessió d'entrenament al Vicente Calderón

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid segueix ultimant els detalls de la final de la Lliga de Campions de Milà. Diego Pablo Simeone ha traslladat l'entrenament d'aquest dimarts al  Vicente Calderón en una sessió en què els primers 15 minuts han estat oberts a la premsa. Tot i així, el tècnic argentí no ha donat cap pista del possible onze inicial que pugui treure dissabte a San Siro.

Simeone ha comptat amb tots els efectius a excepció de Jesús Gámez, que segueix amb el procés de recuperació d'una sobrecàrrega musculars. Els pròxims dos entrenaments del conjunt "colchonero" seran a porta tancada i dijous a la tarda l'expedició atlètica es desplaçarà cap a Milà.

Griezmann, ambiciós: "Sortirem a pressionar a dalt"

El francès Antoine Griezmann, davanter de l'Atlètic de Madrid, ha avançat aquest dimarts que el seu equip sortirà a "pressionar a dalt" i "intentar marcar primer" a la final de la Lliga de Campions de dissabte contra el Reial Madrid a Milà, on el seu conjunt farà "tot per poder guanyar" el títol a San Siro.
   
"Estarem llestos (per a la final). Ens mantindrem centrats cada segon de cada minut i ho donarem tot com sempre. Anem a deixar-ho tot, a pressionar a dalt per robar pilotes i a intentar marcar primer. Haurem d'estar forts tant mental com físicament", ha valorat en una entrevista a la pàgina web de la UEFA.
   
La final "serà un somni fet realitat". "Espero que tinguem l'opció d'aixecar el trofeu. Sé que caldrà molt treball dur, però estem preparats i amb ganes i farem tot per poder guanyar", ha afegit el davanter, el màxim golejador de l'Atlètic tant aquesta temporada, amb 32 gols, com l'anterior, amb 25.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut