Futbol

Sergio Ramos es queixa per l'horari del clàssic: "Els únics perjudicats som nosaltres"

El capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola assegura que amb la nova data el seu equip tindrà un dia menys de descans que el Barça

Actualitzat

El capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola, Sergio Ramos, s'ha queixat de nou horari del clàssic de lliga al Camp Nou, que finalment es disputarà el 18 de desembre a les 20 hores, i ha assegurat que són els únics perjudicats amb aquest canvi de data, ja que el conjunt blanc tindrà un dia menys de descans que el Barça.

"Al final els únics perjudicats aquí som nosaltres. És una pena que el partit no es jugués en la data establerta. Si els dos equips haguéssim jugat el mateix dissabte no hi havia benefici per a ningú. En aquest cas som nosaltres els perjudicats, hi ha un marge per modificar-ho però anirem amb la mentalitat de voler guanyar."

D'altra banda, Ramos també ha deixat clar que ara mateix no és un bon moment perquè la selecció espanyola disputi un partit a Barcelona.

"Potser no és el moment idoni, ja que s'ha suspès un clàssic per motius obvis que no estan al nostre abast. Esperem que se solucioni com més aviat millor, que el nostre país tingui un equilibri en tots els sentits i en totes les autonomies. Hi haurà gent que voldrà veure la selecció aquí, serà un plaer jugar a Barcelona."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut