Sergio Ramos, just després de ser expulsat contra el City (Juanjo Martín / EFE)
Futbol

Sergio Ramos: "El clàssic estarà molt igualat perquè la diferència entre els dos equips és mínima"

El capità del Reial Madrid assegura en una entrevista concedida als mitjans oficials del club blanc que el partit d'aquest diumenge contra el Barça al Bernabéu no serà definitiu per al desenllaç del títol de lliga

RedaccióActualitzat

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha volgut llançar un missatge d'optimisme al madridisme l'endemà de la derrota europea contra el Manchester City i ha demanat "cap i cor" per encarar el clàssic del futbol espanyol contra el Barça al Bernabéu.

En una entrevista concedida als mitjans oficials del club blanc, Ramos ha mostrat el seu desig de "donar un cop sobre de la taula" i ha assegurat que el duel contra els blaugranes serà molt igualat, tot i que no creu que sigui definitiu per al desenllaç del títol de lliga.

"Estarà molt disputat, pel moment de la temporada a què arribem i perquè la diferència de punts entre els dos és mínima. Pot ser determinant o no en funció del resultat, però crec que a la Lliga encara li queda moltíssim. Hi ha molts punts en joc i pot passar de tot".

Ramos, que es convertirà en el jugador amb més clàssics de la història, ha confessat que un clàssic sempre és un partit diferent a la resta pel que significa poder guanyar al màxim rival.

"El clàssic no és un partit normal. Tot i que hi hagi en joc tres punts, com en qualsevol altre partit, no és un duel com els altres. Guanyar el Barcelona suposa una gran alegria i sol tenir un impacte molt positiu en el grup a nivell anímic. Ser el jugador que més vegades ha disputat el clàssic és una alegria tremenda. Tant de bo pugui seguir jugant-ne molts més. Això serà un bon senyal, perquè voldrà dir que segueixo molts anys més aquí. I, si pot ser guanyant, millor".

Sessió de recuperació per començar a preparar el clàssic

Sense temps per lamentar-se per la recent desfeta europea contra el City de Guardiola, el Reial Madrid vol canviar ràpidament el xip i aquest dijous ha començat a preparar el clàssic de diumenge amb una sessió de recuperació a Valdebebas. Zidane ha dosificat els titulars a la Champions, tot i que alguns com Dani Carvajal, Mendy, Raphael Varane, Casemiro, Fede Valverde o Karim Benzema han saltat a la gespa per fer carrera contínua.

 
ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut