Espanyol

Sergio García entra en la convocatòria d'Aguirre per a l'Atlètic

El capità de l'Espanyol ha tornat a una convocatòria del primer equip després d'una setmana en la qual ha generat dubtes a causa d'unes molèsties als isquiotibials. El davanter estarà disponible, doncs, per a l'important xoc de dissabte (22.00) contra l'Atlètic de Madrid. Héctor Moreno també torna després d'uns problemes musculars i Víctor Sánchez és baixa per sanció.

Actualitzat

El capità de l'Espanyol, Sergio García, ha tornat a una convocatòria del primer equip després d'una setmana en la qual ha generat dubtes a causa d'unes molèsties als isquiotibials. El davanter estarà disponible, doncs, per a l'important xoc de dissabte (22.00) contra l'Atlètic de Madrid.

Una altra novetat és la d'Héctor Moreno, que s'havia perdut l'últim partit de Lliga per uns problemes musculars. El mexicà s'ha entrenat amb normalitat al llarg de la setmana.

En el capítol de baixes, Víctor Sánchez queda fora per sanció.

La llista que ha donat Javier Aguirre està formada per Kiko Casilla, David López, Héctor Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Simao, Álex, Abraham, Germán, Raúl Rodríguez, Sidnei, Thievy, Stuani, Sergio García, Pizzi, Capdevila i Lanzarote.

Aguirre: "Han d'estar incòmodes"

Després de l'entrenament matinal d'aquest divendres, Javier Aguirre ha explicat que la visita de l'Atlètic és "un al·licient". "El fet d'enfrontar-nos a un dels equips punters de la Lliga ha de servir d'estímul i de motivació".

L'Espanyol busca refer-se en aquest partit d'una ratxa de tres derrotes seguides. "L'equip està bé --ha dit el tècnic--. Els últims dies han estat durs, però hem corregit errors i tenim l'ànim al màxim."

Aguirre espera un partit "disputat i incòmode per a tots dos equips". "Tenim arguments per aturar el contrari, no podem permetre que se sentin a gust al camp. Hem d'estar junts i no deixar-los fer el seu joc."

Pel que fa a l'alineació, no ha volgut donar detalls. El fet que Sergio hagi entrat en la convocatòria, diu, no garanteix que jugui de titular.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut