Sergio Busquets torna a estar a disposició de Ronald Koeman (@FCBarcelona)
Barça

Sergio Busquets rep l'alta mèdica i torna a la convocatòria del Barça

El migcampista vallesà s'ha tornat a entrenar amb l'equip i està a disposició de Ronald Koeman per al partit contra l'Osasuna

Actualitzat

Les sensacions dels dies anteriors s'han confirmat aquest dissabte: Sergio Busquets ha fet el seu segon entrenament sencer amb la resta de companys i ha rebut l'alta mèdica, a temps per entrar en la convocatòria del Barça per al partit contra l'Osasuna (diumenge, 14.00). 

La de Busquets és una de les novetats de la llista, on també tornen Leo Messi i Frenkie de Jong, que havien descansat en el partit de Champions davant el Dinamo de Kíev. 

També està convocat Sergiño Dest, tot i que en les darreres hores havia tingut molèsties que l'havien convertit temporalment en dubte per a aquest diumenge. El Barça té actualment les baixes de Gerard Piqué, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ronald Araujo i Ansu Fati. 

Óscar Mingueza, que va debutar a Kíev, es manté a la llista i podria repetir titularitat a l'eix de la defensa acompanyant Lenglet. En canvi, Konrad de la Fuente no ha entrat aquesta vegada a la convocatòria.   

 

 

Anar al contingut