Scottie Pippen i Phil Jackson durant un partit amb els Chicago Bulls
NBA

Scottie Pippen acusa de racista a Phil Jackson

Un dels mítics jugadors dels Chicago Bulls apunta que algunes jugades plantejades per l'entrenador tenien una connotació racista

Redacció Esport3Actualitzat

Michael Jordan va ser la gran estrella dels millors Chicago Bulls de la història. El mateix Jordan, però, ha posat en relleu en més d'una ocasió el talent de Scottie Pippen, que vivia a l'ombra del dorsal 23. L'equip supercampió de l'NBA estava dirigit per Phil Jackson, que té el rècord de lligues guanyades, amb un total d'onze.

En unes declaracions al programa 'Dan Patrick Show', Scottie Pippen ha carregat contra Phil Jackson. L'exjugador ha fet referència a un partit dels play-off del 1994 per titllar de racista l'exentrenador. Al tercer partit de l'eliminatòria contra els Knicks, Pippen va afirmar que Jackson va preferir Toni Kukoc perquè era blanc. En aquest punt, el presentador del programa va preguntar si li estava dient racista a Phil Jackson. La resposta va ser clara:

"No tinc cap problema per dir-ho: sí, ho era."

La decisió de preferir Toni Kukoc per a la jugada decisiva contra els Knicks va enfurismar Scottie Pippen, que es va negar a tornar a la pista per acabar el partit. Finalment, els Bulls es van imposar i van guanyar el primer partit de l'eliminatòria.
ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut