La iniciativa pretén posar en contacte clubs i centres hospitalaris pel bé dels infants ingressats (Panenka)
Futbol

Samarretes de futbol transformades en bates d'hospital per a nens

La revista "Panenka" posa en marxa una iniciativa perquè els nens hospitalitzats tinguin bates fetes de les samarretes dels seus ídols

Actualitzat

La revista de futbol "Panenka" ha impulsat una iniciativa que, sota el lema #LasBatasMásFuertes, transforma samarretes de futbol de grans jugadors en bates d'hospital per ajudar els nens ingressats a guanyar "un partit molt difícil", el de la seva malaltia.

"Cada dia als hospitals molts nens juguen un partit molt difícil. Per això hem volgut que se sentin més forts convertint les samarretes dels seus ídols en bates d'hospital. Perquè la malaltia és un rival que fa por, però que es pot vèncer", assenyala la campanya llançada aquest dimarts a la revista.

Per a la presentació, ha estat la mateixa publicació la que ha comprat "quatre o cinc samarretes", amb noms com els de Leo Messi, Sergio Ramos o Antoine Griezmann, les ha portat a un taller perquè les obrissin pel darrere i les ha cedit a l'hospital madrileny de San Rafael. "Panenka" anima tots els centres de salut que vulguin sumar-se a la iniciativa a inscriure's i la revista farà d'intermediària entre els hospitals i els clubs que cedeixin les seves samarretes. "Perquè sabem que quan ens posem la samarreta del nostre equip som més valents, més forts, més capaços de fer front a qualsevol rival", diu la campanya llançada en xarxes socials per donar a conèixer la iniciativa.

"Panenka", revista de periodicitat mensual dedicada al futbol, va néixer a Barcelona l'any 2011. Anteriorment, ja va impulsar una campanya per erradicar l'homofòbia en el futbol que va comptar amb el suport d'equips com Espanyol, Girona, Reus, Sevilla o Eibar, entre d'altres.

Anar al contingut