Neymar, al PSG fins al 2027
Neymar, al PSG fins al 2027 (EFE)
Futbol

S'allarga el contracte de Neymar amb el PSG fins al 2027

Segons ha avançat L'Équipe, aquest divendres, 1 de juliol, s'ha activat una clàusula del contracte del brasiler que amplia el seu vincle amb el PSG un any més

Redacció Esport3Actualitzat

La decebedora Champions League que va fer el PSG l'any passat feia preveure canvis importants a l'equip parisenc. Algunes de les modificacions semblava que arribarien a la davantera. I és que el temible trident, amb l'excepció de Kylian Mbappé, no va estar a l'altura del que se n'esperava. Ni Leo Messi ni Neymar. De fet, tots dos van acabar rebent xiulets del seu públic al Parc dels Prínceps.

Tots els rumors apuntaven que el brasiler acabaria deixant el PSG aquest estiu. Res de nou. Aquesta no és la primera vegada que es parla de la sortida del davanter, a qui s'ha relacionat amb el Barça en diferents ocasions. Malgrat tot, des de França asseguren que Neymar i el París Saint-Germain seguiran vinculats fins al 2027.

El diari L'Équipe ha explicat que aquest divendres s'ha activat una clàusula del contracte de Neymar que ha ampliat automàticament un any més el contracte del brasiler amb el PSG, que fins ara expirava el 2026.

Anar al contingut