Aryna Sabalemnka, en una imatge recent (Europa Press)
Tenis

Sabalenka trenca el silenci després de la mort de Konstantin Koltsov

La tenista número 2 del rànquing mundial ha demanat respecte davant la tragèdia de la seva exparella

Redacció Digital Esport3Actualitzat

La mort sobtada de Konstantin Koltsov aquest dilluns va commocionar tot el món de l'esport. L'anunci de la policia de Miami deixava entreveure la possibilitat que l'incident es tractés d'un suïcidi. I així es va confirmar hores després.

Arran de la difusió de la notícia, molts companys van donar mostres de suport i respecte a la seva família i la mateixa figura de l'exjugador professional d'hoquei gel. Un dels missatges més sentits era el d'Aryna Sabalenka, la tenista número 2 del top mundial, que havia estat la seva parella.

El missatge de Sabalenka

El comunicat el va publicar a les seves històries d'Instagram la mateixa tenista. En una publicació en negre amb les lletres blanques, va expressar el seu dolor: "Se m'ha trencat el cor". A més, va confirmar que ja no estaven junts i va demanar respecte per la seva família.

"La mort de Konstantin és una tragèdia inimaginable i, encara que no estàvem  junts, se m'ha trencat el cor. Si us plau, respectin la meva privadesa i la de la seva família en aquest moment tan difícil."

Missatge de Sabalenka a l'Instagram
Missatge de Sabalenka a l'Instagram
Anar al contingut