Espanyol

Rubi: "Hem d'intentar recuperar el nostre camí, el que nosaltres sabem fer"

El tècnic blanc-i-blau ha explicat en la roda de premsa prèvia al compromís de l'Espanyol davant l'Atlètic de Madrid d'aquest dissabte que l'equip necessita "recuperar el camí"

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, en la roda de premsa prèvia al compromís dels blanc-i-blaus davant l'Atlètic de Madrid, s'ha mostrat convençut de capgirar la mala dinàmica de resultats que ha portat l'equip a encadenar una ratxa de cinc derrotes consecutives:

"Crec que l'entrenador que té ara l'Espanyol és un entrenador que intenta transmetre tranquil·litat als seus jugadors en els moments més difícils i crec que, com que ganes no en falten i actitud en sobra, i la meva forma de tractar aquest assumpte que tenim ara és amb un punt de tranquil·litat perquè el jugadors no estiguin més nerviosos del que toca, veig els meus jugadors bé."

El tècnic blanc-i-blau ha recordat que la temporada passada va viure una situació similar en encadenar 8 partits consecutius sense conèixer la victòria amb l'Osca, però va saber capgirar la situació.

Rubi ha explicat que veu un grup molt "unit, implicat i amb moltes ganes de donar-li la volta a la situació", tot i que l'equip està passant "per un tram de calendari molt complicat", però que el grup està "unit i implicat":

"Estem en una lliga molt competitiva. Hem d'intentar recuperar el nostre camí, el que nosaltres sabem fer. El jugador no ha de deixar de creure en el que estem fent, en el que ens ha donat els 21 punts. No veig que nosaltres tinguem dubtes. Hem de parar aquesta hemorràgia de resultats."

A més, l'entrenador català ha valorat els "tres mesos i mig extraordinaris que va fer l'equip" i ha dit que té "el repte de sortir d'aquesta dinàmica" davant un Atlètic de Madrid "molt fort a nivell físic" contra el que l'Espanyol haurà "d'intentar anar recuperant la idea al màxim".

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut