Reial Madrid

Ronaldo: "El duel amb Messi és una cosa de la premsa, serem onze contra onze"

El jugador portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, ha parlat aquest migdia en roda de premsa i ha donat les seves opinions sobre el clàssic del dilluns. Un dels duels que l'aficionat espera amb més interès és el del portuguès contra Messi. Ronaldo no vol que l'encontre se centri en aquest aspecte i ha declarat que això és una cosa de la premsa per vendre més. El jugador del Madrid, el "pichichi" actual de la Lliga, no creu que hagi de canviar el seu estil com a jugador, perquè diu que forma part de l'espectacle. El Reial Madrid s'entrenarà aquest diumenge per última vegada i Mourinho donarà la llista de convocats definitiva.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo ha comparegut aquest migdia davant uns mitjans que l'esperaven amb gran expectació. El portuguès, en un to tranquil i conciliador, no ha volgut polemitzar en cap de les preguntes sobre el clàssic que li han fet els informadors. Entre elles, la possible rebuda que tindrà al Camp Nou dilluns. Ronaldo no creu important que la gent el xiuli, i veu més normal que xiulin Mourinho perquè "el que ha fet al Barça sempre es recordarà". L'internacional portuguès no creu que tingui una espina clavada en els seus duels contra el Barça, i només espera fer un bon partit i ajudar l'equip. Per acabar, ha afegit que no està obsessionat ni ansiós per marcar contra el Barça.

El duel amb Messi, una "tonteria"

Ronaldo ha arribat a qualificar de "tonteria" que el partit de dilluns davant els blaugranes pugui ser considerat com un mà a mà entre ell i l'argentí Leo Messi. "És una cosa que la premsa ha buscat d'aquest enfrontament per vendre, és normal, però no veig aquest partit com un duel entre Messi i jo. Jugarem onze contra onze. És clar que ell és un jugador que fa gols, molt perillós, però hem d'estar concentrats amb tots", ha manifestat. Sobre el seu estil de joc, els seus gestos, declaracions i la manera de viure els encontres, el portuguès ha dit que no canviarà el seu comportament, que forma part de l'espectacle i que a qui no li agradi "que apagui la televisió". El jugador creu que el matx de dilluns es decidirà per detalls, que qui falli menys s'emportarà el triomf i que espera un duel molt equilibrat on faran el possible per guanyar. No creu però que qui perdi el clàssic surti molt tocat en l'aspecte psicològic, tot i que és conscient que es juguen el liderat de la Lliga.

Khedira i Higuaín s'entrenen amb normalitat

Ronaldo ha parlat "a posteriori" de l'entrenament que el Reial Madrid ha fet a la ciutat esportiva de Valdebebas. Sami Khedira i Gonzalo Higuaín han tornat a entrenar-se amb els companys, ja recuperats de les lesions, i han format part del teòric equip titular que ha provat el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho. En aquesta prova, que s'ha fet a porta tancada, en l'equip titular hi han estat Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María i Higuaín.

L'evolució de Khedira i Higuaín, que no van jugar dimarts el partit de Lliga de Campions a Amsterdam davant l'Ajax, és tan positiva que s'han pogut entrenar al mateix ritme que els companys.

Demà, diumenge, el Reial Madrid farà l'últim entrenament previ al partit contra el Barça. Després, el seu entrenador, José Mourinho, sortirà en roda de premsa. Aquesta compareixença es podrà seguir en directe per elsesports.cat a partir de les 17.15 h. L'expedició es desplaçarà demà al vespre cap a Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut