Ronald Koeman, amb el xandall de la selecció holandesa, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Ronald Koeman tornarà a ser el seleccionador neerlandès després del Mundial

Koeman, que va deixar el càrrec per anar a entrenar el Barça, agafarà el relleu de Louis Van Gaal després de Qatar-2022

Actualitzat

Després de la pròxima Copa del Món, Ronald Koeman reemplaçarà Louis van Gaal com a seleccionador nacional dels Països Baixos. Van Gaal va explicar en una entrevista a un mitjà neerlandès que té una forma agressiva de càncer de pròstata. El contracte de Koeman s'estendrà fins al Mundial del 2026 i ja ha estat signat per totes dues parts.
 

 

"Estic desitjant que arribi aquesta nova etapa. Fa poc més d'un any i mig, no vaig deixar la selecció neerlandesa per descontentament. Els resultats van ser bons. Aviat seguirem per aquest camí. Això és segur per a mi", ha assegurat Ronald Koeman.

 

 

 

Koeman recuperarà d'aquesta manera un càrrec que ja va ocupar, amb bons resultats, entre el febrer del 2018 i l'agost del 2020, i que va deixar per dirigir el Barça. La selecció neerlandesa va apostar aleshores per Frank de Boer, però l'eliminació a la primera fase de l'Eurocopa va provocar un altre relleu i la tornada de Van Gaal a la banqueta "oranje". La malaltia de Van Gaal, donada a conèixer públicament per ell mateix aquesta setmana, ha propiciat que aquest deixi l'activitat un cop s'hagi disputat el pròxim Mundial de Qatar, entre novembre i desembre del 2022.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut