Barça

Ronald Koeman: "Les dues últimes setmanes m'he sentit maltractat"

El futur del tècnic blaugrana ha protagonitzat la roda de premsa prèvia al partit contra el Celta, que pot deixar el Barça matemàticament fora de la lluita per la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Una vegada més, Ronald Koeman ha parlat sense pèls a la llengua. L'entrenador del FC Barcelona ha donat la cara a la roda de premsa prèvia al partit contra el Celta, on ha mostrat el seu malestar pel tracte rebut per la premsa les dues últimes setmanes.

"És important analitzar una temporada sencera, el moment en el qual vaig arribar, totes les dificultats que hem tingut... Criticar l'equip quan era tot perfecte i dues setmanes després tot és horrible no és just."

"Les dues últimes setmanes m'he sentit maltractat per la premsa, pel que es diu sembla que haguem fet un mal treball, i no hi estic d'acord."

El tècnic blaugrana també s'ha pronunciat sobre la trobada que va tenir amb Joan Laporta dijous passat.

"Per a un entrenador és important tenir la confiança del club. Puc i vull seguir si és així. (Amb Laporta) Vam parlar de l'equip, de la temporada, dels últims resultats... Ens tornarem a trobal al final de la temporada."

"Estic content perquè hem millorat molts aspectes, hi ha coses positives a la temporada, però crec que hi ha molt marge de millora."

 

Més efectivitat

Un dels aspectes que ha lamentat Ronald Koeman sobre el rendiment del Barça és la falta d'encert de cara a porteria. El neerlandès ha destacat que es necessiten més jugadors per tenir més efectivitat.

"Ha estat una temporada molt complicada i no estic decebut amb l'equip. Hi ha hagut molts partits i només hem pogut fitxar un jugador. Necessitem més efectivitat i ens falten jugadors a dalt per tenir-ne més."

"L'equip ha demostrat tenir molta fam, però en moments clau no hem guanyat."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut