Barça

Laporta no es mulla sobre el futur de Koeman

Laporta, Yuste i Koeman dinen plegats en un restaurant de Barcelona per analitzar la situació de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, han dinat aquest dijous amb Ronald Koeman per rebre de boca seva les explicacions sobre la baixada de tensió de l'equip. En el dinar també també hi ha assistit el vicepresident Rafael Yuste. Els tres han sortit del restaurant després de més de dues hores amb cares somrients, i Koeman ha respost que havia estat una bona trobada.

En acabar la trobada Laporta s'ha limitat a dir que ha estat una reunió "normal entre un entrenador i el president" i que ha estat molt tranquil.la. El president del club però no ha contestat quan li han preguntat si el tècnic neerlandès seguirà a la banqueta del Camp Nou la propera campanya. El mateix ha passat amb Ronald Koeman. L'entrenador blaugrana ha dit que no contestaria cap pregunta relativa a la seva continuïtat i ha dit que "a la trobada hi havia molt bon ambient"

Totes dues parts coincideixen doncs a l'hora de parlar de bona sintonia  en una trobada que ha durat poc més de dues hores i ha servit perquè Koeman els fes un diagnòstic de la situació. Laporta volia saber de primera mà el perquè de la davallada en els últims partits i les pífies en els moments clau. El president blaugrana també volia saber com es troba el mateix Koeman i, en aquest sentit, al dinar no s'ha pres cap decisió dràstica. Des del club asseguren que la continuïtat o no del tecnic neerlandès no era el principal tema de la reunió. Aquesta qüestió, diuen, està aparcada fins que s'acabi la Lliga.

La directiva valora positivament l'aposta que ha fet Koeman pels joves i la feina duta a terme en un context de moltes dificultats durant tot l'any. A la junta, però, també hi ha veus que consideren que la continuïtat de Koeman potser no generarà tota la il.lusió necessària entre la massa barcelonista de cara la propera temporada.

Aquí pots veure les imatges de la sortida i les paraules de Koeman:

 

 

Laporta, que el cap de setmana té previst viatjar a Göteborg per assistir a la final de la Champions femenina i per tant no assistirà al Barça-Celta, està planificant el futur de l'equip. Koeman té contracte per a la temporada que ve. De moment, ningú del club li ha assegurat el càrrec però tampoc li han dit que no compten amb ell de cara al pròxim exercici.

I és que els tres gols encaixats en la segona part al camp del Llevant van enfonsar les mínimes opcions de guanyar la Lliga.

 

Ronald Koeman, al final del partit, es va mostrar molt decebut amb els seus jugadors.

 

L'equip va tornar de matinada cap a Barcelona i, com es pot veure en aquestes imatges, els jugadors encara no havien paït una ensopegada que sembla definitiva i que deixa Koeman i els jugadors molt tocats.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut