Roglic imposant-se a la sisena etapa (@JumboVismaRoad)
Ciclisme

Roglic s'imposa en la sisena etapa de la París-Niça i reforça el seu liderat

L'eslovè encara les dues últimes etapes amb 41 segons d'avantatge sobre el segon classificat, l'alemany Max Schachmann. Demà, etapa reina de 119 quilòmetres entre Le Broc i Valdeblore La Colmiane

Redacció Esport3Actualitzat

L'eslovè Primoz Roglic, de l'equip Jumbo Visma, s'ha adjudicat amb autoritat el triomf de la sisena etapa de la París-Niça disputada entre Brignoles i Biot, de 202 quilòmetres. L'emoció ha marcat el tram final de la cursa, on en els últims dos quilòmetres Roglic ha superat al francès Christophe Laporte, de l'equip Cofidis, i a l'australià Michael Matthews, del conjunt BikeExchange. Tots tres han superat la línia de meta fixant un temps de 4 hores, 40 minuts i 22 segons.

Aquest triomf reforça el mallot groc per al ciclista eslovè just abans de l'etapa reina de demà. Amb els 10 segons de bonificació, Roglic és més líder i ja supera en 41 segons l'alemany Max Schachmann, de l'equip Bora, i en 50 l'espanyol Ion Izagirre, del conjunt Astana.

Roglic, després de la victòria, s'ha mostrat segur de les seves possibilitats d'aconseguir el triomf a la París-Niça.

"Queden dues etapes. He de defensar el mallot groc i sé que els rivals hauran d'atacar, però estic preparat i no m'importa. Només espero etapes a tota velocitat perquè totes dues són bastant curtes. Sens dubte, seran molt emocionants per a les persones que ho vegin "

Demà, dissabte, la París-Niça tindrà una nova cita amb la muntanya amb la setena i penúltima etapa, entre Le Broc i Valdeblore La Colmiane, de 119 quilòmetres.

Anar al contingut