Robert Fernández, en una imatge d'arxiu (Miguel Ruiz - FCB)
Barça

Robert Fernández garanteix que el Barça es reforçarà amb jugadors importants

En una entrevista publicada en la "Revista Barça", el secretari tècnic del primer equip de futbol reconeix que hi ha "molts jugadors" que no volen fitxar pel club blaugrana "perquè saben que jugaran poc"

Actualitzat

El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha assegurat que els jugadors que el club blaugrana fitxarà en el mercat d'estiu "seran importants". En una entrevista publicada en la Revista Barça, el secretari tècnic del primer equip de futbol reconeix que hi ha "molts jugadors" que no volen fitxar pel club blaugrana "perquè saben que jugaran poc".
  
"Per descomptat que la plantilla es reforçarà amb jugadors per a les posicions que necessitem i seran jugadors importants", ha subratllat Robert, que s'ha mostrat convençut que els jugadors que van arribar el curs passat faran "un pas molt important en les seves carreres" amb vista a la temporada 2017-18.

Preguntat per la coordinació amb el nou entrenador Ernesto Valverde en la confecció de la plantilla, ha considerat que "és lògic" que el nou preparador blaugrana "necessiti un temps", si bé ha puntualitzat que la secretaria tècnica té "moltíssima informació i hi ha una feina molt important al darrere".
  
"La principal dificultat en el moment de fitxar és la grandesa del nostre club, ja que molts jugadors no venen perquè saben que jugaran poc. Intentem fer la feina de la millor manera, però a vegades no acompanya", ha recordat. 

Elogis a Valverde i a Luis Enrique

A més de l'estratègia en els fitxatges, Robert ha aprofundit en la figura del nou inquilí a la banqueta del Camp Nou, de qui ha destacat la seva "senzillesa, sentit comú i coneixements". "Quan ve un entrenador nou necessita temps, un temps que estic segur que el públic li donarà. Necessita resultats, és clar, però haurem de valorar també la feina que hi ha darrere passi el que passi després, independentment dels resultats. Estic molt il·lusionat, molt tranquil, estic segur que és una bona elecció", ha afegit.

En aquest sentit, ha emfatitzat que té "moltes capacitats per poder revertir situacions que en un moment donat són dolentes", cosa que passa en un club com el Barça. "Valverde és una persona que sabrà manejar aquestes situacions amb la tranquil·litat que ell transmet, i, per descomptat, amb el seu caràcter, que lògicament també traurà en el seu moment", ha explicat el secretari tècnic blaugrana, que ha destacat que el tècnic és "una persona molt lleial, molt pròxima, molt de club i tranquil·la".

Finalment, Robert ha elogiat la figura de Luis Enrique Martínez, així com tot el seu cos tècnic, als quals ha desitjat molta sort amb vistes al futur. "Ara comença una nova etapa, però vull ressaltar la figura de Luis (Enrique), de Juan Carlos (Unzué), de Robert (Moreno), de (Rafel) Pol, de Joaquín (Valdés)..., que van decidir anar-se'n, i els vull desitjar el millor perquè durant aquests tres anys han fet una feina fantàstica al club i ens porten un bon record", ha conclòs.

Anar al contingut