Ricky Rubio, durant el "media day" dels Cavaliers
Bàsquet

Ricky Rubio, optimista però sense data de reaparició

"Volia estar a punt per a la pretemporada, però sabia que era gairebé impossible", diu el jugador dels Cavaliers

Actualitzat

L'NBA escalfa motors amb els "media days" dels equips participants. Entre els que ha comparegut davant la premsa hi ha el català Ricky Rubio, convalescent d'una greu lesió que es va fer al desembre. El base del Masnou se sent optimista sobre el procés de recuperació, però no vol aventurar una data de tornada a les pistes:

"La data canvia cada setmana. Volia estar a punt per a la pretemporada, però sabia que era gairebé impossible. El meu preparador i l'equip mèdic m'han dit que entre 10 i 12 mesos. És molt de temps, en qualsevol cas. Espero que al desembre pugui jugar, però ves a saber."

El que no farà Rubio és precipitar-se per mirar d'escurçar terminis:

"Quan torni a les pistes serà al 120%. Em sento realment bé. He estat treballant molt aquest estiu (...). Em prendré el meu temps, aniré pas a pas sense saltar-me res perquè hem estat treballant molt per arribar on vull estar."

 

 

El maresmenc també ha parlat de la seva tornada als Cavaliers a l'estiu després de ser traspassat al febrer als Indiana Pacers, amb els quals no va arribar a jugar per la lesió.

"Sentia que tenia una assignatura pendent amb els Cavaliers. L'any passat hauríem pogut tingut molt d'èxit i no volia perdre'm l'oportunitat de continuar construint sobre el que vam fer aleshores."    

   


 
 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut