Ricky Rubio, en la seva estrena com a jugador dels Phoenix Suns (Reuters)
NBA

Ricky Rubio brilla en la seva estrena amb els Phoenix Suns

El base del Masnou ha signat 11 punts, 3 rebots i 5 assistències i, sobretot, ha ofert detalls de gran qualitat en la victòria del seu nou equip a l'NBA en el primer partit de pretemporada

Actualitzat

L'estrena de Ricky Rubio com a nou jugador dels Phoenix Suns no podia ser millor, i és que el base del Masnou ha contribuït amb una destacada actuació en el triomf sobre els Minnesota Timberwolves (111-106) de la matinada passada en el primer partit de la pretemporada. Justament, Ricky Rubio ha debutat amb el tercer equip en què milita a l'NBA davant del conjunt amb què va arribar a la competició nord-americana el 2011.

Després de la seva brillant actuació al Mundial de bàsquet, en què va ser escollit MVP, el català ha disputat 20 minuts de partit durant els quals ha anotat 11 punts, ha capturat 3 rebots i ha servit 5 assistències. Deandre Ayton, amb 18 punts, i Devin Booker, amb 15, han estat els jugadors més encertats de cara a cistella dels Suns. Del costat dels Timberwolves ha brillat Karl-Anthony Towns, amb un doble doble, 19 punts i 10 rebots.

 

Anar al contingut