Raphinha i Neymar durant un partit amb el Brasil
Raphinha i Neymar durant un partit amb el Brasil
Mundial 2022

Raphinha: "L'error més gran de la carrera de Neymar ha estat néixer al Brasil"

El jugador del Barça surt en defensa del seu company després de la nova lesió que ha patit en un Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

El 2014, el Brasil, selecció amfitriona del Mundial, va caure golejada a les semifinals contra Alemanya (7-1). Neymar no va poder jugar aquell partit després de lesionar-se als quarts de final. Quatre anys més tard, Neymar va arribar lesionat al Mundial de Rússia 2018. Ara, a Qatar, les lesions han tornat a creuar-se al camí del brasiler en una cita mundialista.

Les primeres proves mèdiques van determinar que Neymar no podria jugar més a la fase de grups per un esquinç. D'aquesta manera, Tite s'haurà de reservar el davanter per a uns hipotètics vuitens de final.

El jugador brasiler ha estat al centre de la diana al Brasil per lesionar-se una altra vegada. Alguns dels seus companys de selecció han sortit en defensa del davanter, com per exemple Raphinha, que ha carregat contra els aficionats brasilers. El jugador del Barça ha enviat un missatge a les xarxes socials en què ha lamentat que Neymar sigui criticat.

"Els aficionats de l'Argentina tracten Messi com un déu. Els aficionats de Portugal tracten Cristiano Ronaldo com un rei. Els aficionats de Brasil animen a Neymar perquè es trenqui una cama. Que trist. L'error més gran a la carrera de Neymar ha estat néixer al Brasil. Aquest país no mereix el seu talent i el seu futbol."

El missatge de Raphinha en defensa de Neymar (@raphinha)
ARXIVAT A:
NeymarMundial Qatar 2022
Anar al contingut