Rafinha, en una imatge d'arxiu
Barça

Rafinha està pendent de tenir una conversa amb Valverde per decidir la seva continuïtat al Barça

El migcampista brasiler vol disputar el Mundial de Rússia amb la "canarinha" però la competència el podria deixar sense els minuts que necessita per assegurar-se la seva presència a la llista del seleccionador Tite. El futbolista vol parlar amb Valverde per decidir si es queda al club blaugrana

Francesc LatorreActualitzat

Al Barça, hi ha molts noms sobre la taula, tant de possibles fitxatges com de possibles baixes, però tot està obert. Hi ha alguns casos pendents, sobretot, d'una conversa amb l'entrenador Ernesto Valverde. El de Rafinha, per exemple. L'any que ve hi ha Mundial, a Rússia, i no se'l vol perdre.

El brasiler necessita, per tant, més minuts. Aquesta temporada, no n'ha tingut gaires. I, la pròxima temporada, hi haurà molta competència al mig del camp, sobretot si al final el desig d'incorporar Marco Verratti --també migcampista-- es fa realitat. El futur de Rafinha està en mans de Valverde.

Verratti, objectiu del Barça, migcampista. Amb l'arribada de Bellerín o qualsevol altre lateral, Sergi Roberto té tots els números de convertir-se novament en migcampista. Si les operacions de mercat surten tal com vol el club, Valverde tindrà "overbooking" de jugadors en aquesta zona del terreny de joc. Denis Suárez, migcampista, ja ha dit que se li ha comunicat que compten amb ell.

A la rampa de sortida, Arda Turan. Expectant, Rafinha, pendent d'una xerrada amb Valverde. Saber què n'espera, d'ell, i què li pot oferir. Des de l'entorn del jugador es transmet, de moment, tranquil·litat. Confien que l'any que ve continuarà marcant gols de blaugrana. Les lesions -al tendó d'Aquil·les, al nas i al genoll- li han fet la guitza l'última temporada. Impossible trobar continuïtat.

Rafinha té contracte fins al 2020, un clàusula de 75 milions d'euros i, evidentment, moltes ganes de defensar la samarreta de la "canarinha" al Mundial 2018. Sense minuts al Barça, seria més difícil convèncer el seleccionador i repetir abraçades amb Nyemar. Des del club asseguren que de moment no s'ha rebut cap oferta.

Anar al contingut