Els jugadors del Barça s'han exercitat en una nova sessió d'entrenament (@FCBarcelonaa_cat)
Barça

Rafinha es continua entrenant al marge del grup i es queda al gimnàs per fer treball específic

Els setze jugadors disponibles del primer equip més un grup de nou joves jugadors del filial s'han posat a les ordres d'Ernesto Valverde. Rafinha continua fent treball al marge

Actualitzat

Nova jornada de doble sessió d'entrenament a Can Barça --una a primera hora del matí i l'altra a última de la tarda-- per poder treballar amb tota la intensitat en els moments del dia que el termòmetre garanteix les temperatures més agradables.

Ernesto Valverde ha pogut comptar amb els setze jugadors disponibles del primer equip i ha disposat, com ha passat al llarg de tota la setmana, del reforç d'un grup de joves jugadors del filial. Els nou escollits per a la jornada d'aquest divendres han estat Jorge Cuenca, Riqui Puig, Palencia, Carles Pérez, Monchu, Abel Ruiz, Cucurella, Collado i Mingueza.

Com ja va passar dijous, Rafinha s'ha continuat entrenant al marge del grup i s'ha quedat al gimnàs fent treball específic. En canvi, Sergi Samper s'ha tornat a exercitar amb els seus companys. Els blaugranes han fet rondos, tocs de pilota i treball físic i d'estratègia a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Anar al contingut