Barça

Rafinha desmenteix que hagi estat condemnat a indemnitzar Adidas per incompliment de contracte

L'agència de representació del jugador blaugrana concreta que es tracta d'una sentència preliminar i que en cap cas condemna el futbolista del Barça al pagament de cap sanció econòmica

Actualitzat

The Players Management, l'agència de representació de Rafinha Alcántara, ha fet un comunicat per desmentir les infomacions publicades per diversos mitjans de comunicació on s'assegurava que el jugador del Barça havia estat condemnat pel tribunal provincial d'Amsterdam a indemnitzar Adidas amb un milió d'euros per incompliment de contracte.

El comunicat assegura que el jugador blaugrana respecta la resolució judicial sobre el procediment de mesures cautelars però que discrepa de l'argumentació i per aquest motiu estudiaran les alternatives a seguir amb els seus assessors.

L'entorn de Rafinha també concreta que es tracta d'una sentència preliminar i provisional i que en cap cas condemna el futbolista del Barça al pagament de cap sanció econòmica.

Litigi amb el fabricant alemany

Rafinha, que actualment pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre, va signar un acord de patrocini amb la branca holandesa d'Adidas al 2013 que, segons el jugador, expirava el passat 1 de juliol del 2018.

Des de llavors, el futbolista blaugrana utilitzava unes botes negres de l'empresa japonesa Mizuno, si bé les seves sabatilles estaven ennegrides a l'espera que es resolgués el litigi legal a Holanda. No obstant això, el tribunal li va donar la raó a la marca alemanya, ja que un dels articles del contracte recollia que Adidas tenia dret a estendre el patrocini fins a març de 2023 de forma unilateral.

Els advocats de Rafinha van adduir que la redacció de l'esmentat article no obligava el jugador a acceptar aquesta extensió, però la cort va desestimar l'argument i va dir en la seva sentència, a la qual ha tingut accés Efe, que "el text és prou clar", pel que no és possible "invalidar o anul·lar-ho". Així mateix, el tribunal va advertir al futbolista que no pot portar en les seves aparicions públiques "les sabates i productes de futbol d'una altra marca que no sigui Adidas".

El fabricant alemany havia demanat inicialment una indemnització de 100.000 euros per dia des de l'1 de juliol, però la cort la va reduir a 10.000 euros per dia fins a un màxim d'un milió d'euros. La mateixa sentència obliga el jugador del Barça a pagar els costos del judici.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut