Nadal celebra la victòria contra Draper
Nadal celebra la victòria contra Draper
Tenis

Rafa Nadal sua en el debut a l'Open d'Austràlia i fins i tot perd la raqueta

El manacorí pateix per superar el tenista britànic Jack Draper en l'inici de la defensa del seu títol a Melbourne

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha necessitat 4 sets per desfer-se del jove anglès Jack Draper per 7-5, 2-6, 6-4 i 6-1, en 3 hores i 41 minuts. El vigent campió no ha pogut oferir la seva millor versió. De fet, arribava a la cita després de perdre 6 dels seus últims 7 partits.

Però el balear ha sabut gestionar els moments delicats després de perdre el segon set. En canvi, Draper, de 21 anys, número 38 del món, ha acusat la manca d'experiència en els grans escenaris davant un Nadal que té 22 Grand Slams a les seves vitrines. 

Nadal aclareix el cas de la raqueta desapareguda

Quan només s'havien jugat 7 jocs, amb 4 a 3 al marcador a favor del balear, s'ha produit l'anècdota del partit. Rafa Nadal ha vist com li desapareixia la raqueta amb què estava disputant els primers compassos del torneig. Aleshores ha aparegut el Nadal metòdic i supersticiós.

El tenista de Manacor ha començat a deambular per la banqueta amb gestos de sorpresa. Els espectadors no han entès què li passava fins que ha explicat al jutge de cadira el misteri que acabava de pqassar. Com ha confessat en una entrevista postpartit, tot ha vingut del seu propi error en demanar que li encordessin la raqueta que ja estava ben encordada. 

McDonald, el següent

És la divuitena presència de Nadal a l'Open d'Austràlia, on ja ha guanyat 77 partits. Només una vegada va quedar eliminat en la primera ronda (2016). Ara, l'espera el nord-americà Mackenzie McDonald, 65 del rànquing. 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut