Nadal celebra la victòria contra MacKenzie en segona ronda (EFE/EPA/YOAN VALAT)
Tenis

Rafa Nadal fa via a Roland Garros i ja és a tercera ronda

El manacorí supera en tres còmodes sets el nord-americà MacKenzie (6-1, 6-0 i 6-3) i s'enfrontarà a l'italià Stefano Travaglia, botxí del japonès Kei Nishikori

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha tancat el mes de setembre amb un passeig per París. Tot i que no s'havia trobat còmode en primera ronda, aquest dimecres ha escombrat literalment el nord-americà Mackenzie McDonald per 6-1, 6-0 i 6-3.

El manacorí s'ha mostrat molt efectiu en els "breaks" (7 de 8 possibles) i no ha concedit cap oportunitat al seu rival, de 25 anys i 236 del rànquing mundial. Divendres l'espera a tercera l'italià Stefano Travaglia, número 74 del rànquing, i botxí del japonès Kei Nishikori, a qui ha derrotat en un igualat partit en cinc sets (6-4, 2-6, 7-6, 4-6 i 6-2).

Amb la victòria d'avui, Nadal presenta un balanç de 95-2 a Roland Garros i suma la seva 25a victòria consecutiva sobre la terra batuda de París.

A l'horitzó, Nadal té la possibilitat de guanyar el seu tretzè Roland Garros. Això sí, en un torneig parisenc atípic. Amb gairebé sense públic per la pandèmia, amb la central coberta i amb les pilotes molt més pesants del que és habitual quan el torneig es jugava al juny.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut