Leo Messi i Quique Setién, en una imatge de quan els dos pertanyien al Barça(Reuters)
Barça

Setién revela una conversa privada amb el "ciclista" Piqué, però es mossega la llengua amb Messi

L'exentrenador del Barça prefereix callar quan se li pregunta per la seva relació amb el jugador argentí, durant el reportatge que li ha dedicat Movistar

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Setién és el protagonista d'una nova entrega del programa "Informe Robinson" de Movistar Plus+. En l'avanç del programa, l'exentrenador del Barça es mossega la llengua a l'hora de parlar de Leo Messi. 

"De Messi prefereixo no parlar-ne. És veritat que després hi ha situacions puntuals que són incòmodes."

Eder Sarabia, qui va ser el seu segon al Barça, l'acompanya en l'entrevista i l'actual tècnic de l'Andorra també hi diu la seva:

"La relació es deteriora pels resultats. La situació del club no era la millor. Jo crec que arran d'això, no estava feliç del tot." El tècnic basc, actual entrenador de l'Andorra, va ser un dels que va mantenir un enfrontament amb Messi en el famós partit contra el Celta, que es quan se suposa que es van deteriorar les relacions entre l'astre argentí i l'aleshores staff tècnic del Barça   

Conversa amb el "ciclista" Piqué

En un altre tros de l'entrevista emesa per Movistar, Setién explica una anècdota que té Gerard Piqué com a protagonista i que reflecteix algunes de les dinàmiques dels pesos pesants del vestidor: 

El càntabre, que a l'inici del reportatge repassa els seus orígens i una infantesa marcada per la mort de la seva mare, va accedir a la banqueta del Barça el gener del 2020 per substituir Ernesto Valverde, però el seu pas per l'equip blaugrana es va acabar al cap de vuit mesos, després de la traumàtica derrota davant el Bayern de Munic a Lisboa (8-2) en els quarts de final de la Lliga de Campions.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut